DIT IS EEN DRONE RACE

Locatie: Monk
Datum: Zaterdag 14 mei
Tijd: 19:00 – 21:00
Entree: gratis

DIT is Shapeways / FormulaFPV

De wereldwijde populariteit van drone racen is niet te stuiten. Ook in Nederland worden er drone race event georganiseerd. Op zaterdag 14 mei zal FormulaFPV tijdens DITfest een spectaculaire demonstratie geven met 4 piloten. Het publiek kan live meekijken op schermen en dichtbij de pit straat kunnen komen. Na afloop is er een meet & greet met de piloten en crew. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier

Tijdens de Dutch Design Week exposeerde DIT-partner Shapeways de eerste 3d printed jurk in de ‘DIT is ook Design’-route. Nu wordt het over een heel andere boeg gegooid. Wat DIT betreft is 2016 het jaar van virtual reality, 3d-printing en drones. De laatste 2 zijn verenigd in de Shapeways Drone Race! Op zaterdag 14 mei kun je kennismaken met de spectaculaire mogelijkheden van drones. Ism 3d printcommunity Shapeways, ooit gestart bij Philips, wordt namelijk een heuse drone race georganiseerd. Het gaat er hard aan toe.

Shapeways is een 3D-printservice en community. Shapeways’ missie is het voor iedereen mogelijk maken om producten te ontwerpen, maken en verkopen.