#11

DIT is Scherpontwerp
Krantenjongens
DIT redactie

Schrijvers, tekenaars, fotografen, spotters, critici, designers en anderssoortigen brengen samen de ‘DIT is ook een Krant’ uit. Onder de vleugels van Scherpontwerp strijkt de redactie neer op Emmasingel 32 en in het VDMA-gebouw om een Do It Together-krant te bouwen. Tezamen met Mud Magazine, Current Obsession, E52 en jou! Mail je verhaal, foto, tekening of krabbel naar krant@ditfest.nl of liever nog: stap binnen en kom maar op met je bijdrage voor de krant van morgen.

 

Do my eyes really see paradise in these rocky wilds?
Eva van der Moer
DIT redactie
www.evavandermoer.nl

Wanneer natuurlijke schoonheid kunstmatig lijkt te zijn, belicht Eva van der Moer de betrouwbaarheid van onze waarneming. Wiskunde, poëzie, technologie en natuur lijken elkaars tegenhangers te zijn, maar ze zijn meer verbonden nu dan ooit.

Van der Moer’s overzicht in autonoom werk werpt een blik op kijken.

 

International Short Film Festival Nijmegen flirt met design
Go Short
DIT redactie
www.goshort.nl

Een flirt uit Nijmegen! De korte film is bij uitstek een medium voor jonge talenten om zich te ontwikkelen en om te experimenteren. Voor DDW presenteert Go Short een aantal korte films waarbij vorm de overhand heeft. One shot films met ultra strak design. Zwarte beelden met minimaal te onderscheiden bewegende vormen. Stop-motions met X-ray gescande insecten. De korte films duren samen 30 minuten en je bent ieder moment welkom om binnen te lopen. Zeker even doen dus!

 

Softbodies
Nicky Liebregts
DIT redactie

Soft Bodies maakt van iedere toeschouwer een deelnemer. In deze installatie treed je buiten de grenzen van je lichaam en wordt je onderdeel van een vloeibare wereld. Het werk van Nicky Liebregts houdt ons een spiegel voor. Een spiegel waarin technologie ons in staat stelt om ons lichaam buiten de fysieke grenzen te verkennen. Er ontstaat een nieuwe manier van expressie en iedereen is uitgenodigd om zichzelf te komen uiten! Dansen gegarandeerd!

terug naar het overzicht